Gyakran ismételt kérdések

Mi az a banner?

A banner egy képes hirdetés, amelyre rákattintva a hirdető weboldalára érkeznek a látogatók.

Hol jelenne meg a hirdetésem a lapon?

A lapokon a banner balról az 1. vagy a 2. oszlop tetején, a Tartalom doboz alatt jelenik meg. Mobiltelefonon az 1. oszlopban szereplő banner felül, a 2. oszlopban szereplő banner az 1. oszlop után, középen jelenik meg. A bannerek a dobozok címére kattintva megjelenő aloldalakon is helyet kapnak, az 1. oszlopi banner az 5. link után, a 2. oszlopi banner a 8. link után helyezkedik el.

Hirdetni szeretnék, de nincs bannerem. Mit tegyek?

Amennyiben hirdetni szeretne, de nincs bannere, kapott képekből és adatokból 15 000 Ft áron tudjuk vállalni animált GIF formátumú banner elkészítését. Legalább 1 éves hirdetés esetén a bannert kedvezményesen, 5000 Ft áron készítjük el. Az árak bruttó árak, amelyek nem tartalmaznak áfát (alanyi áfa-mentesek).

Hirdetni szeretnék, de nincs honlapom. Mit tegyek?

Amennyiben nincs honlapja, akkor is lehetőség van hirdetés elhelyezésre. Ilyen esetben a hirdetés szövege telefonszámot tartalmazhat, vagy egy e-mail címre mutathat, amelyen keresztül felvehetik önnel a kapcsolatot. Igény esetén kedvező áron vállaljuk bemutatkozó honlap elkészítését is.

Hol helyezzem el a bannerem?

Ha nincs tárhelye, ahova a bannerét elhelyezheti, ingyenesen tudjuk biztosítani azt. Bár szervereink jó elérési mutatókkal rendelkeznek, ilyen esetben az esetleges elérhetetlenség miatt felelősséget vállalni sajnos nem tudunk.

Milyen címen kapom a számlát?

A számla "Internetes hirdetési felület webgazda általi értékesítése" címen (SZJ 631102) kerül kiállításra.

Mikor kerül fel a hirdetésem?

A hirdetés minden esetben a számla ellenértékének megérkezése után kerül fel az oldalra, leggyakrabban még aznap.

Van lehetőség a hirdetés utólagos módosítására?

Igen, a hirdetések legfeljebb havi két alkalommal módosíthatóak.

Foglalt a hirdetési felület, ahol hirdetni szeretnék. Mi a teendő?

A hirdetési felületeket lehetőség van előjegyezni is. Egyes felületek határozatlan idejű szerződéssel vannak lekötve, illetve a jelenlegi bérlő elővásárlási joggal rendelkezik rájuk, ezért nem minden esetben tudjuk előre megmondani, hogy mikor fog felszabadulni az adott hirdetési felület.

Nem találtam meg a kérdésem a GYIK-ban. Kit keressek?

További kérdéseire választ kap, ha megírja őket e-mailben a joker@lap.hu címre.